Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Naomi Dessaur – Hoe één opmerking mijn leven bepaalde

Vaak vertellen we een verhaal over onszelf dat niet klopt. Zo zei ik altijd tegen mezelf: "ik ben niet sportief". Van jongs af aan heb ik in mijn hoofd geprent dat ik er gewoon niet voor was gemaakt.
blog-naomi-dessaur-hoe-een-opmerking-mijn-leven-bepaalde
Naomi Dessaur

Bij

Registreren

Naomi Dessaur is van oorsprong maatschappelijk werker en sinds 2008 eigenaar van Dessaur Trainingen. Naomi geeft trainingen in de aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling, speciaal voor professionals in de kinderopvang, zorg, welzijn en het onderwijs. Ook leidt ze aandachtsfunctionarissen op. Naomi heeft in 2018 het online platform 'Naomi Maakt Bespreekbaar' opgericht, waarmee ze ouders ondersteunt bij het praten met hun kinderen over seksualiteit. Haar missie is dat alle kinderen de ruimte krijgen om gezond, kansrijk en veilig op te groeien.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.