Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog José Goes – Regenplassen dweilen

Het is weer een warme dag. Buienradar voorspelt wel wat regen, maar wanneer is de vraag. Uiteindelijk komt de regen toch onverwacht en het begint ineens keihard te regenen. Al het buitenspeelgoed staat nog buiten. Voor mij kiezen om zelf drijfnat te worden om alles op te ruimen of de fietsjes nat te laten worden. Ik koos om zelf droog te blijven.
jongen springen plassen regen
Lubov Lisitsa via Pixabay

Het

Registreren

José Goes werkt al 15 jaar als gastouder. Daarvoor werkte zij in de kinderopvang. Het thema van haar opvang is ‘natuur’. Zij probeert kinderen allerlei dingen over de natuur te leren, met passende activiteiten. Ze gaat met regelmaat naar het park om de hoek van haar gastouderopvang, naar de boerderij met koeien en kalfjes aan de overkant of naar de groentekas in haar eigen tuin van haar gastouderopvang aan huis. Waar ook geitjes, kippen, konijnen en een hond zijn! Over deze avonturen schrijft ze blogs voor KinderopvangTotaal.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.