Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Laatste week

In de laatste weken lijkt het altijd of daarna het werken voorgoed stopt. Tja, we weten natuurlijk ook dat dit niet zo is, maar op de een of andere manier gaan we wel zo te werk.
Jolanda Rikers.jpg

Na mijn recente (privé) verhuizing zit ik sowieso al een tijdje in een ‘overdrive’ en nu heb ik mij als klap op de vuurpijl  nog laten helpen aan een spatader. Niet teveel staan en niet te veel zitten luidt het advies. Tja, dat worden dan walking-around kerstbijeenkomsten. Lekker handig gepland van mezelf. Ik heb me dan ook voorzichtigheidshalve voor een aantal lunches en andere feestelijkheden afgemeld. Tja, je moet toch keuzes maken.

‘Ik wist natuurlijk wel waar iedereen mee bezig is, maar om het zo allemaal bij elkaar te lezen: Dat doet mij deugd!’

In deze laatste week heb ik wel nog een aantal portfoliogesprekken (nieuwe beoordeling) met managers in mijn agenda staan. Ik dacht dat scheelt in de voorbereiding als managers zichzelf beoordelen. Niets in minder waar. Vorige week kreeg ik de lijvige rapporten van hun inspanningen afgelopen jaar aangereikt, die ik wel met veel plezier heb gelezen dit weekend.

Ik wist natuurlijk wel waar iedereen mee bezig is, maar om het zo allemaal bij elkaar te lezen: Dat doet mij deugd! In 2015 stond samen slimmer centraal. Nou daar zijn we in ieder geval goed in geslaagd met deze portfolio aanpak.

Nu heb ik wel lekker twee weken vakantie en kan ik de accu weer goed opladen. Dat is wel nodig want voor 2016 geldt onze slogan: Met een gezonde focus naar een vruchtbaar resultaat oftewel:  Meer baby’s en minder zieken!

 Fijne feestdagen!

Meer blogs van Jolanda lezen? Haar laatste weblog ging over nieuwe wetgeving op het gebied van aansprakelijkheid. Lees haar blog >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.