Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – Duurzaam investeren

Doordat we altijd niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk goed op de kleintjes passen, hebben we de afgelopen 10 jaar een reserve opgebouwd. We hebben ‘spek op de ribben’ om een eventuele crisis te weerstaan.
Blog Jolanda Rikers - Duurzaam investeren

Echter ook in de afgelopen ‘slechte’ jaren hebben we gelukkig geen verlies geleden en geen locaties hoeven te sluiten. De zogenaamde ontgroening waar onze Parkstad-politici de mond vol van hebben blijft uit. Sterker nog, de onlangs op krimp gebouwde fusiescholen puilen uit. Zo sterk zelfs dat het realiseren van een IKC aan alle kanten kraakt.

Ik moet overigens wel bekennen dat het afgelopen jaar wel erg heftig is gewees.  Met name in onze dagverblijven is de terugval het grootst. Onze huisbezoeken leveren ook nog niet het gewenste resultaat op.  Dus we hopen dat de nieuwe kinderopvangtoeslagtabellen ouders weer doen besluiten om hun kinderen kinderopvang te gunnen. Immers, bij ons kunnen kinderen veilig (buiten) spelen met leeftijdsgenootjes.

‘Wat zouden we dan wel kunnen doen zonder dat we daarmee ons bedrijf in gevaar brengen?’

Terug naar ons reserve, want hopelijk hoeven we ook dit jaar hier geen aanspraak op te doen. Wat zouden we dan wel kunnen doen zonder dat we daarmee ons bedrijf in gevaar brengen? Je zou kunnen denken aan het duurzaam investeren in lokale initiatieven, waarbij kinderen centraal staan en wij onze naam aan willen verbinden. Mocht iemand mooie ideeën voor ons hebben, laat het mij weten.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.