Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Jolanda Rikers – 30 en dat vieren wij

Een 30 jarig bestaan vieren hoor je niet zo vaak. Toch is dit parelmoeren jubileum een hele prestatie na 5 magere jaren. Ik vond dan ook dat we weer eens stevig mochten uitpakken. Zeker nadat we vorig jaar 100 nieuwe baby's hadden geworven en de magische grens van 1000 kinderen weer in het verschiet ligt.
Jolanda Rikers Kinderopvang Opvang Kerkrade.jpg

Ik had mijn schoonzus bereid gevonden om haar oratierede als eerste hoogleraar onderwijsexcellentie ten gehore te brengen. Paul Leseman, de VVE goeroe, wilde ook graag meewerken, maar dan maar dan wel in de vorm van een webinar. Nou dat sprak mij wel aan.  Daarnaast was er natuurlijk nog een mooie rol weggelegd voor onze voorzitter van de RvT en onze wethouder in Kerkrade. Als uitswinger van de avond had ik een lokale komiek geregeld, die wel een leuke act wist als fotograaf.

Zo gezegd zo gedaan….. Mooi niet, want afgelopen week had ik nog helemaal niks binnen van de geplande presentaties…. De opname van Leseman zou pas op vrijdag de 13de plaatsvinden. Oei als dat maar goed gaat. Tja en mijn schoonzusje kreeg op die dag een spoedklus en werd daarna door de griep geveld.

‘Ik had geen plan B voorbereid……’

Nou, dan zweet je pareltjes…. Ik had geen plan B voorbereid (leerpunt voor de volgende keer). Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en heb ik gisteravond genoten van mooie presentaties, maar heb ik vooral enorm gelachen met de act van de fotograaf.

In zijn dagelijkse leven is hij, Roger Lataster, onderwijzer bij speciaal onderwijs, maar wat kan die man improviseren. Helemaal geweldig. Een betere uitswinger had ik mij niet kunnen wensen. Tijdens de aansluitende borrel zag ik dan ook alleen maar blije gezichten. Daar doe ik het voor!

Bekijk hier de interessante lezing van prof. dr. Paul Leseman >>

De vorige keer schreef Jolanda haar weblog voor een deel ook over de voorbereidingen van het 30-jarige jubileumfeest. Maar ze keek ook alvast, hoopvol, vooruit op het jaar 2017. Lees deze blog hier

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.