Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Carola Winter – Filmpje maken (3)

En dan blijk je te zijn genomineerd! Hoe leuk! Uit inzendingen vanuit het hele land, zijn er door een, voor mij onbekende jury, drie deelnemers genomineerd. Al snel worden er afspraken gemaakt, want de volgende stap is een filmpje maken. De filmpjes van alle drie de genomineerden gaan dan online op Kinderopvangtotaal.nl en er kan gestemd worden.
Carola Winter tijdens de verkiezing.

Het

Registreren

Carola Winter
Carola Winter werkt als Specialist Groene Kinderopvang voor Wiedewei, de groene kinderopvang van Kibeo. Een bijzonder groene functie die haar op het lijf is geschreven. In verschillende gedaantes is zij al jarenlang verbonden aan Groen Cement; de natuur is dan ook altijd de groene draad in de begeleiding van kinderen. In 2019 won zij de verkiezing van Pedagogisch Professional van het Jaar en met haar blogs nam zij de lezers mee in dit avontuur. Als de Groezelaar prikkelt en ontwikkelt zij alle zintuigen op een groene wijze.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.