Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Je kunt nu stemmen: dit zijn de genomineerden!

De vakjury heeft voor de verkiezing van Pedagogisch professional/coach van het Jaar 2022 kandidaten geselecteerd. Vanaf nu kun je online je stem uitbrengen op je favoriete coach/beleidsmedewerker. Er kan tot en met 12 september gestemd worden.
pedagogisch professional van het jaar 5-jaar-ppink-pedagogisch-professionals-tot-in-den-haag-een-stem-geven-dat-is-bereikt
baranq / stock.adobe.com

Update: De drie kandidaten voor de verkiezing van de Pedagogisch Professional van het Jaar hebben zich, om verschillende redenen, terug getrokken. 

Coach/beleidsmedewerker van het Jaar

Bij de genomineerde coaches/beleidsmedewerkers valt nog wel wat te kiezen. Daar gaat de strijd tussen Anna Schilder (Verenigde Agrarische Kinderopvang), Carolien Libert (Les Petits Overveen) en Inge van Boxmeer (Ons Kindbureau in Rosmalen).

Lees wat collega’s over hen gezegd hebben, kijk naar hun filmpje en breng je stem uit.

De winnaar

De online stemmen, de stemmen van de vakjury en de stemmen op de dag van het PPINK-festival (14 september) bepalen gezamenlijk wie de winnaar wordt. De winnaar is een jaar lang ambassadeur voor het vak en wint daarnaast nog mooie prijzen. De verkiezing is een initiatief van beroepsvereniging PPINK en vakblad Kinderopvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.