Home Pedagogisch Professional óf Beleidsmedewerker/Coach van het Jaar 2021

Wie wordt de Pedagogisch Professional óf Beleidsmedewerker/Coach van het Jaar?

Vanaf vandaag (tot 31 mei 2021) kun je jouw collega(‘s) opgeven voor de verkiezing Pedagogisch Professional van het Jaar of Beleidsmedewerker/Coach van het Jaar. Hoe doe je dat? Let op: alleen een collega, leidinggevende of oudercommissie kan iemand opgeven!

Motivatie

PPINK mailt de kandidaat het toestemmingsformulier en vraagt om een motivatiemail. Deze twee documenten moeten vóór 12 juni weer retour naar: aanmelden@ppink.nl

Vakjury

Daarna gaat de vakjury aan de slag met het selecteren van de kandidaten. Eind juni worden de genomineerden bekend gemaakt. In juli/augustus verschijnen er video’s/vlogs van de genomineerden en kan er gestemd worden. Ook volgt er nog een kleine opdracht vanuit de jury waarbij de genomineerden kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

Wanneer wordt de winnaar bekend gemaakt?

Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker –16 september– worden de winnaars bekend gemaakt! Winnen op zich is natuurlijk al een eer. Je bent uitverkozen om een jaar lang ambassadeur te zijn voor jouw geweldige vak. Daarnaast zijn er ook nog volop prijzen te winnen. Welke? Dat houden we nog even als verrassing. Check regelmatig de website van PPINK. Daar (en op social media) onthullen we komende weken wat die verrassingen zoal zijn.

Gerold Tilborg was de winnaar van 2020

Gerold Tilborg (55) is de winnaar van de verkiezing Pedagogisch professional van het Jaar 2020. Hij werkt op een 8+ groep bij de Groeivilla (Impuls) in Amsterdam. Gerold neemt het stokje over van Carola Winter. Lees meer
Gerold Tilborg is Pedagogisch Professional van het Jaar
Bekijk hieronder zijn video: