Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Blog Betsy van de Grift – Hoe redelijk is een prijsplafond in de kinderopvang?

Recentelijk communiceerde de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang haar visie op de toekomst van de kinderopvang. In de communicatie die onder andere op LinkedIn breed werd gedeeld, stelde deze branchepartij dat de overheid op de goede weg is met het instellen van (bijna) gratis kinderopvang.
blog-betsy-van-de-grift-hoe-redelijk-is-een-prijsplafond-in-de-kinderopvang
MichaelJBerlin / stock.adobe.com

Daarmee

Registreren

Betsy van de Grift is een ervaren bestuurder en ondernemer in de zorg en kinderopvang, met een pedagogische en bedrijfskundige achtergrond. Sinds 2008 werkt zij als onafhankelijk adviseur voor kinderopvang en kleuteronderwijs. Door haar reeks ‘kinderbreinboeken’ is zij een veelgevraagd spreker en directiecoach. Haar boek ‘De Kleutervriendelijke School’ werd genomineerd als ‘beste onderwijsboek van 2020’. Haar laatste boek ‘Het Managementboek voor de Kinderopvang’ wordt gezien als het nieuwe handboek voor ervaren en junior hoger management. Betsy streeft er naar duurzame leerimpulsen te geven aan het opvoedkundig en educatief aanbod aan 0-7 jarigen. Meer daarover op www.betsyvandegrift.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.