Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Blog Anouk Levert – Het belang van ouderbetrokkenheid

Sinds de coronatijd lijken we er weer een beetje aan gewend geraakt: de afstand tussen de kinderopvang en ouders. Kinderen worden afgezet, ouders worden vaak niet meer echt uitgenodigd te blijven en het samen opvoeden gebeurt vaak door middel van overdrachten, 10-minutengesprekken – als daar tijd voor is – of af en toe een ouderavond.
blog-anouk-levert-het-belang-van-ouderbetrokkenheid
Afbeelding van Gerd Altmann via Pixabay

Natuurlijk

Registreren

Anouk Levert
Anouk Levert is pedagoog (MSc) en 1000 dagen-coach en als zelfstandige werkzaam voor o.a. gezinnen en de kinderopvang, vanuit haar bedrijf Opvoedtwijfels (www.opvoedtwijfels.nl). Ze is moeder van een zoontje van 1, die twee dagen naar de kinderopvang gaat. Anouk gelooft niet in ‘one size fits all’ en kijkt graag naar wat er wél kan – binnen de wetgeving in de kinderopvang – en doet dat vanuit het perspectief en het belang van het kind. Ze gelooft in de kracht van échte ouderbetrokkenheid en ze deelt graag haar kennis over deze onderwerpen om anderen te inspireren en het voor zowel kinderen als professionals nog net iets leuker te maken op de kinderopvang.

1 REACTIE

  1. Zo herkenbaar! En heb je al eens gehoord van onze ouder-kind programma’s. De Babyclub werd onlangs opgenomen in de databank Effectieve Jeugdinterventies. Ik denk dat jij het heel leuk vind om te zien wat voor relatie we in de Babyclub met ouders hebben. Google er maar eens op. En als je er wat meer over wilt weten hoor ik dat graag.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.