Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

BKK gaat door met kwaliteitsimpuls

Stichting BKK gaat zich tot en met 2016 bezighouden met de uitvoering van het programma Kwaliteitsimpuls: focus, effectiviteit en verbinding. Het gaat hierin om het meten en transparant maken van kwaliteit in de kinderopvang. BKK is ook betrokken bij de versterking van taal- en interactievaardigheden van medewerkers in de kinderopvang waarvoor een subsidieregeling wordt ontwikkeld.
BKK gaat door met kwaliteitsimpuls
Foto: ANP Photo

Hiermee

Registreren

1 REACTIE

  1. Fijn dat BKK verder gaat werken aan het verbeteren van taal- en interactievaardigheden van leidsters in de kinderopvang. Het is heel motiverend om je als leidster verder te ontwikkelen en meer begrip en aandacht voor de ontwikkeling van het kind te kunnen krijgen. Helaas is mijn ervaring dat de werkdagen van leidsters in de kinderopvang lang en zwaar zijn, vol verzorgende, huishoudelijke en administratieve taken. Vooral in de tegenwoordig steeds meer voorkomende verticale groepen, is de werkdruk zeer hoog, en de tijd voor kinderen er klein. Het is goed en nuttig dat er meer wordt geinvesteerd in ontwikkeling van en interactie met kinderen, maar waar haal je de tijd vandaan? Kunnen er ook eens wat taken af, zodat je die broodnodige interactie die elke leidster wel zou willen hebben met de kinderen, ook echt in de praktijk te brengen?

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.