Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bkk-budget beschikbaar voor competentiescans

Bkk-budget beschikbaar voor competentiescans

Bureau Kwaliteit Kinderopvang stelt geld beschikbaar voor kinderopvangorganisaties die digitale competentiescans invoeren voor hun werknemers. Voor de competentiescan is een bedrag van € 35,- per medewerker beschikbaar en voor de implementatie een bedrag van maximaal € 5000,- per organisatie.

Implementatieplan
De competentiescan kan als hulpmiddel dienen bij een gesprek tussen leidinggende en werknemer over loopbaan, talenten en interesses. Het doel van de scan is dat duidelijk wordt hoe iemand zich ontwikkelt in zijn vak. Het budget wordt alleen uitgekeerd als er een implementatieplan is gemaakt. Dat betekent ook dat de leidinggevende en de medewerker zich na de scan gezamenlijk richten op de talentontwikkeling van de medewerker. Hoe ga je als leidinggevende en organisatie om met de uitkomsten van scans die door de medewerkers zijn ingevuld? Hoe verbind je de uitkomsten aan een duidelijke follow-up?

Vergoeding vanaf 15 maart 2011
Een andere voorwaarde is dat er een minimum aantal medewerkers daadwerkelijk aan de scan meedoet en dat er een kostenoverzicht is gemaakt. De aanvraag kan pas worden gedaan vanaf het derde kwartaal van 2011, maar scans die vanaf 15 maart 2011 zijn begonnen, kunnen al worden vergoed. Binnenkort meer informatie over dit project op de website van BKK.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.