Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Bedankt voor jouw helpende hand!’

Niets kan ons zo goed doen, als een blijk van waardering. Juist nu het contact met collega's én de kinderen op een laag pitje staat. Hoe laat je weten dat je toch aan ze denkt? Deze kinderopvangorganisaties doen het op hun eigen creatieve manier.
praktijkleren

Nog even en de reguliere kinderopvang opent weer haar deuren op 11 mei. Twee maanden lang zagen de meeste pedagogisch professionals hun collega’s niet, of minder. En het gemis van de kinderen was ook groot, bleek uit de reacties in ons eerder verschenen artikel ‘We missen jullie!‘.

Duwtje in de rug

Om toch te laten weten dat werkgevers aan werknemers dachten, pm’ers aan kinderen én kinderen aan pm’ers werden er allerlei leuke cadeautjes bedacht, als blijk van waardering en als duwtje in de rug. Samen Sterk! We ontvingen van jullie deze leuke foto’s:

Foto via Kober kinderopvang

‘Jij levert een super belangrijke bijdrage’

Bij Kober kinderopvang kregen alle medewerkers dit verwenpakket, met fijn producten om thuis te ontspannen én lekker te gaan bewegen.

 

 

 

In het zonnetje gezet

De pedagogisch professionals bij Fun4kids Schagen en Heerhugowaard zijn in het zonnetje gezet met een verrassingspakket met drankjes, snoepjes, tulpen en confetti. ‘Wij hadden eigenlijk zaterdag 18 april ons jaarlijkse bedrijf uitje, maar dat kon natuurlijk niet doorgaan. Vandaar dat onze werkgever ons persoonlijk kwam verassen met dit pakket’, schrijft Emma Evenhuis, pedagoog bij Kinderdagverblijf Fun4kids.

‘Getrakteerd op een high five met cupcake’

‘Onze kinderopvang is door kinderen getrakteerd op een high five met een heerlijke cupcake en  een zelfgemaakte bloem’, schrijft Debora van Kinderdagverblijf De Zeebaboe. En dat ziet er heel gezellig uit:

Een warm hart toedragen

Pedagogisch medewerker Laura Blik van Kinderopvang Kaka: ‘Ik heb er voor gekozen om mijn collega’s zelf een kleine attentie te geven in deze roerige tijd.’ Van zulke gezellige theelichtjes wordt toch iedereen blij? Jouw collega’s boffen maar met jou, Laura!

 

 

 

 

Wil je meer lezen? 

Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief en ontvang twee keer per week de beste artikelen en het laatste nieuws in je mailbox. Zo mis je niets meer!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.