Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Award en geldprijs voor beste voedingsadvies

Award en geldprijs voor beste voedingsadvies

Nutricia organiseert een voedingswedstrijd onder professionals voor het beste gezonde voedingsadvies voor ouders van peuters. Niet alleen pedagogisch medewerkers uit de kinderopvang, het peuterspeelzaalwerk en gastouders, maar ook medewerkers van consultatiebureaus en andere professionals die met peuters werken worden uitgenodigd om zijn/haar gouden advies met de fabrikant te delen.

Ouders overtuigen
Uit onderzoek blijkt dat peuters te weinig groenten krijgen en teveel suikers, zout, eiwit en verzadigde vetten. Peuters eten met de pot mee omdat ouders ervan uitgaan dat wat zij eten ook goed is voor hun kind. Hoe krijg je ouders nou zover dat zij inzien dat peuters andere behoeften hebben? Nutricia denkt te kunnen leren van de goede ideeën van mensen die dagelijks met kinderen werken. Bijvoorbeeld hoe zij ouders overtuigen van het belang van gezonde voeding en hoe ze ervoor zorgen dat ouders hun idee daadwerkelijk overnemen.

Meedoen?
Meedoen kan tot 30 november. In december zal de winnaar bekend worden gemaakt die beoordeeld is door een vijfkoppige jury. de prijs bestaat uit een peuteraward en een bedrag van 10.000 euro om het gouden idee te realiseren of uit te breiden. Mail jouw beste voedingsadvies voor ouders naar annemarie.rietveld@nutricia.nl.

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.