Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Automatiseerders kinderopvang fuseren

Vier softwareaanbieders in de kinderopvang zijn gefuseerd. Met de fusie ontstaat een marktleider in automatisering van kind- en personeelsplanning en oudercommunicatie voor kinderopvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang.
V.l.n.r. Peter Baars, Michiel Cornelissen en Marc Kuijer.

De kinderopvangsoftwareleveranciers Flexkids, Konnect, HHB en TecSoft worden ingelijfd binnen de private equity maatschappij BB Capital Investments in Den Haag. De directie van het nieuwe samenwerkingsverband bestaat uit Michiel Cornelissen (Flexkids), Peter Baars en Marc Kuijer (beiden van Konnect).

Groeiende vraag

Michiel Cornelissen: ‘De groeiende vraag bij Flexkids, Konnect, HHB en TecSoft resulteert in behoefte aan grotere capaciteit. Samen hebben we meer slagkracht waarmee we aan de wens van de kinderopvangmarkt kunnen voldoen om te blijven innoveren. Betrouwbaarheid, continuïteit, levering, functionaliteit en gebruiksgemak staan daarin centraal.’ Binnen de nieuwe samenwerking worden ruim 500 kinderopvangorganisaties voorzien van kinderopvangsoftware.

Financiële partner

Peter Baars vult aan: ‘We hebben in BB Capital Investments een financiële partner gevonden die volledig achter onze groeiambitie staat en als grootaandeelhouder samen met ons in de toekomst wil investeren. We hebben klanten al laten weten dat we bestaande applicaties volledig blijven ondersteunen en dat keuzevrijheid in koppelingen centraal blijft staan, zoals ze dat van onze bedrijven gewend zijn.’

Service en support

De vier kinderopvangautomatiseringsspecialisten uit Haarlem, Kaatsheuvel, Kampen en Sittard kijken enthousiast vooruit. Marc Kuijer: ‘We zijn trots op de nieuwe samenwerking en willen dat ook graag uitstralen. Samen beschikken we over een groter programmeerteam, met nog bredere expertise, dat sneller en beter kan ontwikkelen en implementeren. Door de schaalvergroting kunnen ook de service en support verder worden uitgebreid. Allemaal elementen die direct bijdragen aan de toekomstvisie om klanten nog beter van dienst te kunnen zijn met efficiënte en handige automatiseringsoplossingen voor hun primaire bedrijfsvoering in de kinderopvang.’

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.