Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Arthur de Flart nieuwe bestuurder Forte Kinderopvang

Vanaf 1 februari 2022 heeft Forte Kinderopvang een nieuwe directeur/bestuurder. Arthur de Flart, die al werkzaam is binnen Forte als Financieel Manager en lid van het Management Team, start dan als nieuwe bestuurder van Forte Kinderopvang. Hij volgt hiermee huidig bestuurder Esther Zijl op.
nieuwe bestuurder Forte Kinderopvang
Foto: iStock

Arthur de Flart start in februari als directeur/bestuurder van Forte Kinderopvang. Arthur is sinds 2018 werkzaam bij Forte. Hij kent Forte, haar medewerkers, klanten en werkwijzen al goed. Arthur heeft als manager inmiddels zo’n zes jaar ervaring binnen de kinderopvangbranche. De Flart: ‘De komende jaren zijn er mooie en interessante uitdagingen zoals de door de politiek voorgenomen nieuwe inrichting en financiering van de kinderopvang, en daarnaast het vorm en inhoud geven aan de meerjarenstrategie van Forte. Op kortere termijn zal mijn aandacht vooral uitgaan naar het boeien en binden van medewerkers, versterking van de marktpositie en innovatie, waaronder een nieuw en innovatief pedagogisch beleid. Ik heb veel zin in deze mooie uitdagingen!’

arthur de flart
Arthur de Flart

Esther Zijl

Huidige bestuurder Esther Zijl verlaat na ruim tien jaar Forte Kinderopvang. Als directeur/bestuurder bij Forte Kinderopvang was zij verantwoordelijk voor de groei die Forte de afgelopen tien jaar heeft doorgemaakt. Bovendien was zij de grondlegger van een aantal innovatieve concepten, waarvan de meest recente de ‘Tuin van de Toekomst’ is. Binnen deze driedaagse Real Life Game over duurzaamheid, richten kinderen hun eigen duurzame toekomst in.

Forte Kinderopvang is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie en verzorgt sinds 1969 kinderopvang in Akersloot, Alkmaar, Bergen, Castricum, Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, Graft-De Rijp, Heerhugowaard, Heiloo, Middenbeemster, Schoorl, Stompetoren, West-Graftdijk en Zuidoostbeemster. Forte Kinderopvang heeft ruim 350 deskundige en betrokken medewerkers in dienst. Zij vangen wekelijks ruim 2.500 kinderen op binnen kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.