Ahmet Gökçe over toeslagzaak: ‘Ik wil dat mijn naam gezuiverd wordt’

Dag en nacht houdt het hem bezig: de toeslagzaak met de Belastingdienst, waarin wordt beweerd dat gastouderbureau Dadim in Eindhoven ‘sjoemelde’. Niets daarvan is bewezen, maar het gevecht met de dienst gaat door. Eigenaar Ahmet Gökçe: ‘Ik wil dat mijn naam gezuiverd wordt.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Ahmet Gökçe. Foto: Babette van der Velde

Niemand raakt de toeslagzaak, waarbij in 2014 bij 157 ouders de kinderopvangtoeslag direct werd stopgezet, zo zwaar als misschien wel de eigenaar van het gastouderbureau waar het om draait. Dadim. Wat begon als een droom van een betrokken ondernemer, sloeg de afgelopen jaren om tot een eindeloos gevecht met de afdeling Toeslagen van de Belastingdienst. ‘Ik ben heel blij dat ik de kans krijg om mijn verhaal te vertellen’, zegt Ahmet Gökçe aan de telefoon. ‘Ondanks dat ik al vijf jaar lang al mijn hulp en medewerking aanbied, word ik buiten de gesprekken gehouden over deze zaak. De Belastingdienst zegt:

0
749

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.