Registreren Waarom moet u zich registreren voor deze site? Lees meer

Fusie SKAR en Kwink

Fusie SKAR en Kwink

De directie van Kinderopvang SKAR en de directie en het bestuur van Kwink zijn tot overeenstemming gekomen om te gaan fuseren per 1 maart aanstaande. Door deze bundeling van krachten ontstaat een kinderopvangorganisatie met ruim 130 locaties en 1300 medewerkers in de gemeenten Arnhem, Renkum, Lingewaard, Overbetuwe, Veenendaal, Ede, Woudenberg, Leusden en de Utrechtse Heuvelrug.

Uitdagingen samen aangaan
De aanleiding voor deze samenwerking wordt mede ingegeven door de ingezette kabinetsplannen. Deze ontwikkelingen bieden kinderopvangorganisaties op financieel, pedagogisch en educatief terrein de komende jaren grote uitdagingen. 'Kwink en Kinderopvang SKAR hebben de handen ineen geslagen om in het belang van de ouders, kinderen en de medewerkers optimaal in te kunnen spelen op deze ontwikkelingen', meldt directeur Niek Borgsteijn van Kwink. Hij blijft ook in de nieuwe situatie directeur van Kwink.

Geen gevolgen locaties
'Op de locaties zijn er geen gevolgen. Alles draait gewoon door in de kindercentra van beide organisaties. Wel zal het centraal bureau van Kwink anders worden georganiseerd en zal dit kleiner worden. Deels omdat het centraal bureau te groot is en deels omdat voordelen kunnen worden bereikt door administratieve werkzaamheden vanuit het Shared Service Center van Kinderopvang SKAR uit te laten voeren.'

Marianne Velsink

Gerelateerde tags

Of registreer je om te kunnen reageren.