Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Zo kan het ook: kinderopvang als basisvoorziening

De kinderopvang moet opnieuw worden ingericht, met een 'speelleerschool' voor jonge kinderen en 'bredetalentontwikkeling' voor 6- tot 12-jarigen. Dat is de visie van de Stichting Platform Toekomst van Arbeid. De stichting presenteerde donderdag zijn visie aan minister Koolmees van SZW.  
iStock

De

Registreren

1 REACTIE

  1. Speelleerschool. Dat is een mooi woord, goed gevonden! Alsook de plannen van een samensmelting van onderwijs en kinderopvang. Het biedt mogelijkheden en ook vele valkuilen. Aangezien het onderwijs, al dan niet onder druk, nu al zoveel moeite heeft om leren leuk te maken, en VVE nog steeds in dezelfde vorm hoogtij viert tegen beter weten in, vraag ik mij oprecht af of wij toe zijn aan een volgende stap. Wanneer die wordt genomen om ontwikkelkansen voor kind en volwassene te bieden; JA! Wanneer die wordt genomen om zoveel mogelijk arbeiders aan het werk te houden en de productiecijfers omhoog te sjorren, dan haak ik af.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.