Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zo bedank je je hardwerkende pm’ers

Alle pedagogisch medewerkers in de kinderopvang zijn hard aan het werk om iedereen goed door de crisis te loodsen. Een bedankje is dan leuk. Een mooie kaart bijvoorbeeld.
iStock

Je kunt een bedankkaart downloaden uit het promotieportaal van de campagne Kinderopvang dankzij jou. Je moet dan wel beschikken over inloggegevens.

Alle kinderopvangorganisaties hebben op 14 april een registratiemail voor het portaal ontvangen. Deze e-mail is verstuurd naar het algemene e-mailadres van de organisatie. Met dit e-mailadres en het gekozen wachtwoord kun je inloggen.

Posters en banners

In het portaal zijn alle communicatie-uitingen van de campagne beschikbaar. Van posters en banners tot afbeeldingen voor social media, een draaiboek om zelf een video te maken en nog veel meer. Waaronder een speciale editie om medewerkers te bedanken in deze rare tijd. Een mooi moment om even stil te staan bij hun inzet en betekenisvolle werk.

Het is ook mogelijk om een bericht te delen via de socials. Je kunt in dat geval de hashtag #kinderopvangdankzijjou gebruiken. De eerste honderd kinderopvangorganisaties die een of meerdere pedagogisch medewerker(s) op deze manier bedanken, ontvangen een gratis kaartenset.

Wil je meer lezen? 

Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief en ontvang twee keer per week de beste artikelen en het laatste nieuws in je mailbox. Zo mis je niets meer!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.