Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Yvette Vervoort nieuwe directeur BKK

mvelsink
BKK heeft met Yvette Vervoort een nieuwe directeur gevonden. Zij volgt vanaf 1 januari 2019 Betsy van de Grift op.
hoog-tijd-dat-we-waarde-kinderopvang-erkennen-en-herkennen
Directeur van het Expertisecentrum Kinderopvang, Yvette Vervoort

Yvette werkt vanaf 2000 als senior-adviseur binnen kinderopvang en onderwijs. Zij is van oorsprong bioloog en heeft twaalf jaar als docent biologie in het voortgezet onderwijs gewerkt.

Denemarken

In 1989 is ze, geïnspireerd door het aanbod voor jonge kinderen in Denemarken, een eigen kinderopvangorganisatie gestart. Gestart als éénpitter heeft zij die organisatie in ruim tien jaar tijd uitgebouwd tot een innovatieve, stedelijke kinderopvangorganisatie. Vanaf 2000 werkt ze als senior-adviseur en projectleider, in opdracht van onder meer de rijksoverheid, diverse gemeenten en schoolbesturen. Daarnaast is ze bestuurslid van Childcare International (CCI) en coördinator van het Citynetwork.

Toekomst BKK

Yvette krijgt als opgave om de lopende programmaperiode (2018 – 2019) succesvol uit te voeren en om met het bestuur en de sector vorm te geven aan de toekomstige positie en activiteiten van BKK. Het bestuur van BKK zegt alle vertrouwen te hebben in Yvette en zich te verheugen op de samenwerking.

Bureau Kwaliteit Kinderopvang blikte onlangs terug op de jaren 2013-2017 toen het programma ‘Kwaliteitsimpuls: focus, effectiviteit en verbinding’ centraal stond. De evaluatie is bedoeld voor het ministerie, maar geeft de sector ook inzicht in waar BKK zich mee bezighoudt en hoe betrokken professionals BKK zien. Lees meer over de conclusies

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.