Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Werkgevers ontwikkelen corona calculator voor ondernemers

Werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland presenteren een nieuw instrument voor ondernemers: de corona calculator. Ook geschikt voor kinderopvangorganisaties.

Fotolia

Met behulp van dit instrument bereken je onder meer in hoeverre je in aanmerking komt voor de overheidsmaatregelen. Ook wordt duidelijk welke effecten die maatregelen hebben op je financiële positie de komende periode.

Met dit platform bieden we je ondersteuning in deze onzekere tijden. Door je een relevant overzicht van regelingen te bieden. Zodat jij snel de beste oplossingen voor jouw uitdaging kan selecteren en aanvragen.

Overzicht steunregelingen

De corona calculator bestaat uit het volgende:

  • Een overzicht van alle corona-steunregelingen. Op basis van de ingevoerde SBI-code worden de relevante regelingen getoond.
  • Per regeling geeft de corona calculator met berekeningen een indicatie van de hoogte van de tegemoetkomingen, kredietmogelijkheden en mogelijkheden rond belastinguitstel.
  • In combinatie met de gemaakte berekeningen en een invoer van de te verwachten inkomsten en uitgaven, kan de calculator inzicht geven in de liquiditeitspositie van de onderneming.
  • Op de website zijn ook de meeste veelgestelde vragen én antwoorden gebundeld.

Wil je meer lezen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief en ontvang twee keer per week de beste artikelen en het laatste nieuws in je mailbox. Zo mis je niets meer!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.