Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Webinar voor gedupeerde ouders kinderopvangtoeslag

Op 19 januari 2021 organiseert de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen van de Belastingdienst weer een webinar voor ouders die zijn gedupeerd door de toeslagenaffaire. Tijdens dit webinar wordt teruggekeken naar wat er de afgelopen maanden is gebeurd. Ook wordt vooruit gekeken naar wat er nog gaat komen.
kinderopvangtoeslag laptop
© damircudic / Getty Images / iStock

Ouders kunnen vragen stellen die in de studio worden behandeld. Het webinar is vooral bedoeld voor betrokken ouders. Maar iedereen kan zich aanmelden.

Iedereen die zich aanmeldt voor dit webinar, ontvangt een bevestigingsmail met een link om dit webinar op 19 januari live te kunnen volgen en vragen te stellen aan de sprekers. Via diezelfde link is het webinar ook achteraf terug te kijken, alleen kunnen er dan geen vragen meer worden gesteld.

Voor meer informatie en/of aanmelden, zie de website van de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen

Het ministerie van SZW en de Belastingdienst zijn bezig met een programma om de dienstverlening rondom de kinderopvangtoeslag te verbeteren en het aantal hoge terugvorderingen terug te dringen. De maatregelen worden volgend jaar volledig uitgevoerd. Met het aanleveren van gegevens aan de Belastingdienst over de afgenomen uren levert de kinderopvangsector een essentiële bijdrage. Lees hier meer. 

1 REACTIE

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.