Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Vyvoj toetst tevredenheid bso-kinderen

Vyvoj toetst tevredenheid bso-kinderen

Vyvoj ontwikkelt een instrument waarmee je de tevredenheid van kinderen op de bso kunt toetsen. Voor deze pilot is Vyvoj op zoek naar tien kinderopvangorganisaties die willen meedenken en bijdragen aan dit systeem.

Online vragenlijst
Tijdens de expertmeeting van Vyvoj, 17 maart jl. bleek dat er grote animo was voor een pilot naar kindtevredenheid. Vyvoj besloot daarom om een polit te organiseren met als eindresultaat een online vragenlijst die zowel jonge als oudere kinderen die naar de bso gaan kunnen invullen. Uit hun antwoorden moet blijken hoe tevreden kinderen zijn over de bso.

Meedoen levert korting op
In samenwerking met de tien deelnemende kinderopvangorganisaties worden de vragen vastgesteld. Meedoen heeft als voordeel dat je een fikse korting krijgt op de standaardprijs van het onderzoek. Na afloop organiseert Vyvoj een netwerkbijeenkomst om de resultaten van de kindtevredenheidslijst van de verschillende organisaties te bespreken. Vyvoj wil nog voor de zomer met de pilot beginnen.

3 REACTIES

 1. Mooi dat er een instrument wordt ontwikkeld om de kinderen te laten horen. Wat zij van ons vinden is uiteindelijk de belangrijkste graadmeter van onze kwaliteit. Graag willen wij weten wat onze kinderen vinden van onze REggio geinspireerde bso, dus als er nog ruimte is?

 2. Lees alle reacties
 3. Graag zouden wij als organisatie willen deelnemen aan het toesten van tevredenheid van kinderen op onze bso.
  Kunt u ons aangeven wat de kosten hier voor zijn.
  met vriendelijke groet.
  Danielle Nijmeijer
  BSO coordinator KOV ’t Mereltje.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.