Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Villa Vondel opent filiaal in New York

Villa

Susannah van Rabenswaay, eigenaresse van kinderdagverblijf Villa Vondel en bekend vanwege het luxe concept in Amsterdam – Zuid, hoopt eind 2012 een filiaal te openen in New York. De locatie in de wijk Soho is al gevonden. Er is plek voor honderd kinderen van twee tot zes jaar.

Tweede taal-lessen
‘Een goede Pre School legt de basis voor Harvard, zeggen de Amerikanen. Daar wil ik aan voldoen’ aldus Van Rabenswaay in het Financieele Dagblad. De opvang in New York moet een preschool worden waar ze met verantwoorde voeding en lessen in een tweede taal ouders over de streep wil trekken.

Kroonluchters en een bibliotheek
Villa Vondel is de inspiratiebron voor de locatie in New York. Met kroonluchters, een restaurant met sterrenallure en een bibliotheek richt het kinderdagverblijf zich op ouders met een goed gevulde portemonnee. Het motto is: “Alles wat de kinderen nodig hebben, moet er gewoon zijn.’ Villa Vondel is onderdeel van kinderopvangorganisatie Kinderhonk, een keten van acht kinderdagverblijven in Amsterdam en Haarlem.

Bron: Het Financieele Dagblad
Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.