Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vernieuwd bestuurlijk managementteam PIT kinderopvang & onderwijs

Max van de Pol, directeur kwaliteit&personeel 7-13 jaar bij PIT kinderopvang & onderwijs, gaat later dit jaar met pensioen. Daarom wijzigt per 1 maart a.s. de samenstelling van het bestuurlijk managementteam van PIT. Milka Barends, de huidige directeur kwaliteit&personeel 0-7 jaar, wordt benoemd tot directeur kwaliteit&personeel 7-13 jaar. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van kinderopvang en onderwijs en werkte jarenlang nauw samen met Max van de Pol.

‘We gaan Max missen, als mens, maar ook vanwege zijn enorme inhoudelijke en historische kennis. Met de vernieuwde samenstelling verwachten we weer een sterk bestuurlijk managementteam te hebben dat klaar is voor de toekomst’, laat PIT weten met een persbericht.

PIT kinderopvang & onderwijs 

PIT kinderopvang & onderwijs heeft ruim 400 medewerkers en 18 kindcentra in Alblasserdam, Heerjansdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht en Ridderkerk. PIT vindt dat kinderen ontwikkelrecht hebben. Daarom krijgen zij op de kindcentra van PIT met spelen, spelend leren, leren en lerend spelen in elke levensfase op hun eigen niveau wat zij nodig hebben om hun toekomstdromen waar te kunnen maken. De pedagogisch medewerkers en leerkrachten van PIT werken hieraan als één team vanuit één missie en visie en één pedagogische en educatieve aanpak van 0 tot 13 jaar. Met een doorlopende ontwikkellijn en activiteiten die zijn afgestemd op de behoeften van de kinderen zorgen zij voor de beste ontwikkelkansen voor ieder kind, van baby tot puber. 

Per 1 maart 2022 bestaat het bestuurlijk managementteam van PIT kinderopvang & onderwijs uit:

  • Ad Vos (bestuurder)
  • Martijn Beekhof (directeur kwaliteit&personeel 0-7 jaar)
  • Milka Barends (directeur kwaliteit&personeel 7-13 jaar)
  • Patricia Visser (directeur bedrijfsvoering)

Lees ook:

‘Er moet een overkoepelende Wet op de kindcentra komen’

IKC met beweegconcept: even de klimwand op onder lestijd

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.