Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verkiezing Pedagogisch Professional én Beleidsmw/Coach van het Jaar

Dit jaar organiseren vakblad Kinderopvang en PPINK niet één maar twee verkiezingen, namelijk die van Pedagogisch Professional én Beleidsmedewerker/Coach van het Jaar. Geef jouw collega(‘s) nu op!
start-verkiezing-pedagogisch-professional-en-coach-van-het-jaar-2022
simona / stock.adobe.com

Het wordt tijd dat de beroepsgroep beleidsmedewerkers/coaches in de kinderopvang een eigen verkiezing krijgt, vandaar dat KinderopvangTotaal en PPINK dit jaar twee verkiezingen organiseren.

Opgeven: tót 31 mei

De verkiezingen lopen tegelijk: tót 31 mei 2021 kun je als collega, leidinggevende of oudercommissie een pedagogisch professional of beleidsmedewerker/coach aanmelden, die het vanwege zijn of haar inzet en vak voor het hart verdient om eens extra in het zonnetje te worden gezet. Meld hem of haar aan via de website van PPINK, klik hier.

Genomineerden

PPINK mailt de kandidaat het toestemmingsformulier en vraagt om een motivatiemail. Deze dienen uiterlijk 12 juni binnen te zijn bij PPINK. Daarna gaat de vakjury aan de slag met het selecteren van de genomineerden.

Eind juni worden de genomineerden bekend gemaakt. Van de genomineerden verschijnt een video/vlog. Deze video/vlog kun je t.z.t. zien op www.ppink.nl. Ook volgt er nog een kleine opdracht vanuit de jury, waarbij de genomineerden kunnen laten zien wat ze in huis hebben.

Stemmen

Als de video’s/vlogs van de genomineerden online staan kan er gestemd worden. In het najaar zal tijdens een feestelijke uitreiking op de Dag van de Pedagogisch Medewerker (16 september 2021) bekend gemaakt worden wie de twee winnaars zijn.

Wat levert de titel op?

De winnaars zijn een jaar lang ambassadeur van het mooie vak van pedagogisch professional of beleidsmedewerker/coach. Dat houdt bijvoorbeeld in dat zij geïnterviewd worden voor vakbladen of een rol krijgen als spreker of panellid bij een event van PPINK of KinderopvangTotaal.

Ook zijn er volop prijzen te winnen. Bekijk hier alle informatie over de verkiezingen >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.