Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Van der Lei is nieuwe voorzitter VGOB

Carlien Langelaan is niet langer meer de voorzitter van de Vereniging GastOuderBranche (VGOB). Wegen gezondheidsredenen heeft zij zich terugetrokken bij de VGOB. Hanneke van der Lei van gastouderbureau Opdekleintjesletten neemt haar taken over.

Steentje bijdragen
Langelaan heeft zich jarenlang sterk gemaakt voor het behoud en de ontwikkeling van de gastouderbranche. De VGOB zegt in haar persbericht een inspirerend voorzitter te verliezen. Haar opvolger Hanneke van der Lei heeft ook ervaring binnen de gastouderopvang. Zij startte in 2005 met gastouderbureau Opdekleintjesletten. Inmiddels telt het gastouderbureau zes vestigingen in Friesland, Groningen en Drenthe. Door zitting te nemen in het bestuur van de VGOB wil Van der Lei haar steentje bijdragen en samen met de medebestuursleden van VGOB invloed uitoefenen op politieke besluitvorming wat betreft de gastouderopvang.
Maar er zijn meer interne wijzigingen in het VGOB-bestuur. Petra Leijssen heeft Susan Veldink vervangen als algemeen bestuurslid. Leijssen was eerder bestuurslid van VGOB en is houder van gastouderbureau Pierewiet.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.