Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature Speelwerk

Vacature Speelwerk

De Speelwerkgroep is een maatschappelijke dienstverlener in hart en nieren met een commerciële gedrevenheid. Met ruim 1000 medewerkers is Speelwerk één van de meest toonaangevende en innovatieve organisaties in het Noorden van ons land. De dienstverlening heeft betrekking op de doelgroep 0 tot en met 19 jaar en bestaat uit onder andere kinderopvang, buitenschoolsopvang, gastouderopvang, zomerkampen, logeerboerderij en het aanbieden van dagarrangementen. De afgelopen jaren zijn landelijke prijzen gewonnen als beste jaarverslag van het jaar (2010), beste vestigingsmanager van het jaar (2011) en beste kinderdagverblijf van het jaar (2012). De locaties zijn verspreid over de provincies Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland en Flevoland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Meppel. Kwaliteit staat hoog in het vaandel wat blijkt uit het HKZ- keurmerk dat de organisatie sinds 2006 mag voeren. Speelwerk heeft haar eigen ontwikkelingsprojecten in Afrika en India, waar regelmatig eigen medewerkers worden ingezet. Ook zeer succesvolle landelijke projecten als ‘samen naar de kinderopvang’ en ‘Alert 4You’ zijn ontstaan op initiatief van Speelwerk.

OPERATIONEEL DIRECTEUR
Fulltime, Meppel

Positie in de organisatie:
Speelwerk heeft een ambitieus groeiscenario en bevindt zich in een turbulente omgeving. Dat stelt dagelijks hoge eisen aan iedereen die binnen de organisatie werkzaam is. Enerzijds is er winst te behalen op de details in werkprocessen en het focussen op specifieke aandachtgebieden, anderzijds biedt de markt voldoende kansen om in termen van new business de eigen positie nog verder te verbeteren. Aan de Operationeel Directeur die wij zoeken, om voornamelijk bij het optimaliseren van processen en kwaliteit van baanbrekende betekenis te zijn.

De functie:
Als Operationeel Directeur ben je verantwoordelijk voor de pedagogische, beheersmatige, financiële en personele aspecten en de algehele kwaliteit van de kinderopvang van Speelwerk. Je bent, binnen de gestelde kaders, verantwoordelijk voor de ontwikkeling, vaststelling, uitvoering en realisatie van cruciale onderdelen van het strategisch beleid. Als operationeel directeur ben je lid van het directieteam en geef je leiding aan de operationeel managers en een aantal operationeel stafleidinggevenden. Als geen ander weet je hoe je een goed functionerend en enthousiast team smeedt dat resultaatgericht werkt en klantwaarde weet toe te voegen. Je coacht, stimuleert en inspireert je managers om te ondernemen en zich te ontwikkelen. Je rapporteert direct aan de algemeen directeur/bestuurder.

Onze ideale kandidaat:

  • beschikt over een academisch werk-/denkniveau, met een bedrijfs/-organisatiekundige achtergrond, bij voorkeur opgedaan binnen een profitorganisatie;
  • heeft minimaal 5 jaar ervaring in een senior leidinggevende (change management)functie;
  • blinkt uit in klantfocus en resultaatgerichtheid en weet een strategie te vertalen naar smart doelstellingen;
  • heeft ervaring in het succesvol sturing geven aan operational excellence;
  • heeft een zelfstandige, proactieve werkhouding, het vermogen om de geboden ruimte ook daadwerkelijk te pakken en op een authentieke manier in te vullen;
  • is in staat om de frisse, analytische blik van buiten op een gepassioneerde wijze over te brengen.

Ons aanbod:

  • een perspectiefrijke positie bij een topdienstverlener m.i.v. januari 2013;
  • een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden.

Belangstelling gewekt?
Mail je CV en motivatiebrief naar g.vansoest@speelwerk.net. Voor nadere informatie over deze vacature kan je natuurlijk altijd telefonisch contact opnemen met Gitte van Soest, Manager HR, 0522-488410.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.