Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vacature skDD

Vacature skDD

Stichting Kinderopvang Driebergen Doorn (SKDD) verzorgt al 20 jaar de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar in verschillende kindercentra. Daarin zijn kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen ondergebracht. De 160 medewerkers vangen met enthousiasme en liefde voor het vak circa 1200 kinderen op. Een goede werksfeer en korte lijnen zijn typerend voor SKDD. Op creatieve wijze spelen zij in op veranderingen in de kinderopvangbranche. SKDD is op zoek naar een:

Sportieve locatiemanager BSO M/V (20-24 uur per week)

Een afwisselende functie waarin de locatiemanager zich richt op het managen van vijf BSO locaties en het uitbreiden van sportactiviteiten hierbinnen.

De functie:
Als locatiemanager BSO ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse management van vijf BSO locaties. Je geeft leiding aan ongeveer 20 medewerkers en begeleidt het pedagogisch handelen.
Je hebt duidelijke ideeën over de ontwikkeling en implementatie van sportieve activiteiten binnen jouw locaties vanuit jouw sportachtergrond. Je zorgt voor de vertaling, uitvoering en implementatie van het organisatiebeleid naar het locatiebeleid en je bent verantwoordelijk voor de personeelsformatie en administratie op jouw locaties. Je fungeert als het aanspreekpunt van de locaties en onderhoudt ook de contacten met externe partijen zoals: ouders, scholen, sportverenigingen, brandweer en inspectie.

Ben jij:
Een energieke, sportieve en gedreven manager met ruime pedagogische kennis en BSO ervaring? Ben jij klant- en resultaatgericht en heb jij kennis van en inzicht in groepsdynamische processen? Voldoe je verder aan de volgende functie-eisen? Dan komt SKDD graag met je in contact.

• Relevante opleiding op HBO niveau (bij voorkeur een sportopleiding) aangevuld met een managementopleiding (richting kinderopvang).
• Enkele jaren leidinggevende ervaring aan medewerkers in de kinderopvangbranche.
• Aantoonbare ervaring en affiniteit met sport en beweging.
• Positieve instelling.

SKDD biedt:
Een prettige werksfeer in een informele organisatie waarin je alle ruimte krijgt voor jouw ideeën en waarin jouw eigen inbreng wordt gewaardeerd.
Salariëring is volgens de CAO kinderopvang schaal 9 of 10 (afhankelijk van kennis en ervaring) minimaal € 2.445,- en maximaal € 3.637,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.
Tevens heeft SKDD goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Procedure:
SKDD heeft de procedure uitbesteed aan Van Hek & Lelieveld (VH&L), HR Kinderopvang. VH&L HR Kinderopvang verzorgt de eerste selectie. Heb je interesse? Mail je motivatie en CV vòòr 10 december naar sollicitatie@vanheklelieveld.nl t.a.v. Miranda ten Oever. Voor meer informatie, neem contact op met Miranda ten Oever, 079-3622643.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.