Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Tijdelijk subsidie op EVC-procedure pm’ers

Er is tijdelijk subsidie beschikbaar voor een EVC-procedure (Erkenning van Verworven Competenties) van pedagogisch medewerkers in de kinderopvang en het peuterspeelzaalwerk. 60 procent van de kosten van de EVC-procedure worden hiermee vergoed. Aanvragen kunnen ingediend worden bij het FCB.
Tijdelijk subsidie op EVC-procedure pm'ers
Foto: ANP Photo

De vergoeding is beschikbaar voor 250 medewerkers. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld totdat het maximum van 250 aanvragen is bereikt. Aanmelden kan tot 31 december 2013.

Ervaringscertificaat

Met een EVC-procedure kunnen medewerkers hun werkervaring omzetten in een ervaringscertificaat. Een diploma is vaak geen eerlijk document over wat iemand kan. Door opleiding en werkervaring bij elkaar op te tellen, beschikken medewerkers over meer kennis dan dat er op hun diploma staat vermeld. FCB biedt deze trajecten voor de kinderopvangsector aan.


Voorwaarden

Deze subsidie is alleen beschikbaar voor medewerkers met een arbeidsovereenkomst en uitsluitend voor de opleidingen Pedagogisch werk niveau 3, Gespecialiseerd Pedagogisch werk niveau 4 en Sport en Bewegen niveau 3 en 4. De regeling geldt alleen voor aanvragen die gedaan worden of zijn tussen 1 februari 2013 tot en met 31 december 2013.

Meer weten? Ga naar fcb.nl

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.