Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Speelwerk wordt groot aandeelhouder reisorganisatie

Simba

De overkoepelende organisatie van kinderopvangorganisatie Speelwerk (De Speelwerkgroep) is groot aandeelhouder geworden van reisorganisatie Simbo. Deze organisatie biedt vakanties voor kinderen en jongeren in de leeftijdsgroep van 6 tot en met 19 jaar. Speelwerk vindt dat dit aanbod goed aansluit bij haar eigen diensten.

Zomerkampen
Simbo blijft haar eigen directie voeren vanuit het hoofdkantoor in Arnhem.De Speelwerkgroep hoopt de zomerkampen voor kinderen in Nederland nog beter op de kaart te zetten en wil het laten aansluiten bij haar eigen dienstenpakket zoals de vakantieopvang.

Professionele begeleiding
De vakanties van Simbo varïeren van een paar dagen kamp dichtbij huis tot een jongerenvakantie naar een ander continent. In Nederland zijn de zomerkampen in opkomst, in het buitenland is dit al langer een fenomeen. Simbo is met name gespecialiseerd in zomerkampen met een educatief karakter. Een taal leren in het buitenland is hier een voorbeeld van. De reisleiding is gedurende de trip dag en nacht aanwezig en biedt professionele begeleiding van de kinderen.

Foto: Stock.xchng

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.