Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Software van Bitcare maakt kans op MKB Idee 2014

Bitcare is met haar op de kinderopvang toegespitste software genomineerd voor het MKB-Idee 2014. Diana Vredenbregt van kinderopvangorganisatie De Ronde Venen prijst het softwareprogramma aan vanwege het gebruiksgemak en de besparing die het haar heeft opgeleverd.
Software van Bitcare maakt kans op MKB Idee 2014
Foto: ANP

Bitcare biedt een online softwareprogramma voor de kindplanning, facturatie en personeelsadministratie. Het doel is ook om de communicatie met ouders te vergemakkelijken, bijvoorbeeld met een app voor ouders. Bij De Ronde Venen maken ze op de groep gebruik van een iPad zodat pedagogisch medewerkers tussen de bedrijven door kunnen communiceren met ouders wanneer het hen uitkomt.

Kleine organisaties

Vredenbregt ziet dat ouders tevreden zijn met deze manier van communiceren. ‘Ik denk dat de besparing die het gebruik van Bitcare me heeft opgeleverd al een inspiratie op zich is. Maar ik kan ook laten zien wat het gebruiksgemak van het programma is.’ Vredenbregt hoopt een inspiratie te zijn voor andere kleine bedrijven, ook buiten de kinderopvang, die IT-uitdagingen op hun pad krijgen. ‘Je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden.’

Wie wint?

Wie de prijs wint, wordt mede beïnvloed door het aantal stemmen dat op de producten en ondernemers is uitgebracht. Behalve Bitcare/de Ronde Venen zijn er nog acht producten genomineerd voor het MKB Idee 2014. Het MKB Idee 2014 is een initiatief van MKB-Nederland en KPN die ondernemers in deze lastige tijd graag een duwtje in de rug willen geven. De drie ondernemers met de meeste stemmen, mogen op 27 november, tijdens de Week van de Ondernemer, hun casus pitchen aan een jury. Deze bepaalt uiteindelijk wie de winnaar wordt. De prijs bestaat uit communicatie-uitingen met een waarde van € 12.500.

Stemmen kan hier >>

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.