Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Smallsteps ontvangt 45 Britse stagiaires

Verschillende locaties van Smallsteps krijgen deze maand bezoek van pedagogisch medewerkers van de Britse kinderopvangorganisatie Busy Bees. In totaal lopen 45 stagiaires van deze grootste kinderopvangorganisatie van Groot-Brittannië stage in Nederland.
1 Stage-Smallsteps.jpg

De stage maakt deel uit van het internationale mobiliteitsprogramma Erasmus+. Dit is een Europees subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. De stagiaires kunnen op hun stage-adres expertise en ervaringen uitwisselen over de ontwikkeling van kinderen in hun jongste jaren. De gedachte erachter is dat mensen zich voortdurend kunnen ontwikkelen door onderwijs, opleidingen en niet-formeel leren: een leven lang leren. In de komende acht maanden komen er drie keer medewerkers van Busy Bees naar Smallsteps; in november 2016 en maart en juni 2017.

Observeren

Fay Gibbin, training manager Busy Bees: ‘We stellen de kans zeer op prijs om verschillende leermethodes te observeren en om samen te werken met de medewerkers op de Smallsteps kinderopvang locaties en de ideeën die we hebben opgedaan, mee te nemen naar onze locaties om ze daar in praktijk te kunnen brengen.’

Busy Bees

Busy Bees is een kinderopvangorganisatie met meer dan 33 jaar ervaring in kwalitatieve kinderopvang en onderwijs. Het is de grootste aanbieder van kinderopvang in Engeland met 252 locaties en daarnaast 50 locaties in Singapore en 12 locaties in Maleisië. Smallsteps heeft in Nederland 250 locaties voor in totaal bijna 20.000 kinderen.

Onlangs werd Smallsteps uitgeroepen tot Best Presterende Werkgever van 2016 i de kinderopvangbranche. Niet iedereen was het hiermee eens. Lees hier waarom

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.