Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Skon, Allio en Gastouderopvang Nederland worden Partou

De namen Skon, Allio en Gastouderopvang Nederland gaan verdwijnen uit het straatbeeld. Vanaf 23 april heten alle 350 opvanglocaties die onder de holding Kinderopvang Nederland vallen, Partou. Behalve de naam verandert daarmee ook de huisstijl van de voormalige Skon-, Allio en Gastouderopvang Nederland-locaties.
Skon
Foto: ANP

Katinka Habermehl-Reuling, voorzitter van de raad van bestuur, legt uit waarom er voor de naam Partou is gekozen: ‘Partou staat voor gastvrij, open, overal, voor iedereen.’ Zij denkt dat zij met de organisatie-overschrijdende naam beter in kan spelen op veranderende behoeftes en meer aandacht kan geven aan de communicatie met ouders.

Online platform

Halverwege mei wordt het online platform ‘Mijn Kind’ geïntroduceerd waarmee ouders de hele dag de belevenissen van hun kind in de opvang kunnen volgen. Dit wordt organisatiebreed uitgerold. Bestaande producten en samenwerkingsverbanden blijven in het nieuwe Partou overeind, zoals de Natuurbus, een samenwerking met Staatsbosbeheer.

Naam

De komende maanden worden alle Skon-, Allio- en Gastouderopvang Nederland-vestigingen aangepast aan de Partou-huisstijl. Alle locaties krijgen ook een nieuwe Partou-naam op hun gevel.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.