Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

SKL wordt Sinne Kinderopvang

Met de overname van zestien peuterspeelzalen verandert SKL Kinderopvang uit Leeuwarden haar naam in Sinne Kinderopvang. Sinne was de oorspronkelijke naam van de organisatie waar de peuterspeelzalen onder vielen. De overname betekent een grote stap in de integratie van kinderopvang en peuterspeelzaalwerk in de gemeente Leeuwarden.
SKL wordt Sinne Kinderopvang
Foto: ANP Photo

In totaal gaan 600 kinderen naar Sinne peuterspeelzalen en werken er vijftig medewerkers. Bij SKL Kinderopvang werken 350 mensen. Er is geen sprake van sluiting van locaties. Alle locaties krijgen wel een nieuwe naam: Sinne plus de straatnaam van de locatie. Sinne is het Friese woord voor zon.

Integrale Kindcentra

SKL en Sinne zijn beide voorstanders van geïntegreerde voorzieningen voor kinderen van 0 tot 12 jaar en partner in de ontwikkeling van Intergrale Kindcentra in Leeuwarden. In december bereikten de organisaties overeenstemming over de overname. De nieuwe naam en overname is op 1 januari 2014 ingetreden.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.