Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Sinterklaas!

De afgelopen weken hadden we heel wat te vieren. Het begon al met het hoge klanttevredenheidcijfer van 8,1. Vervolgens vierden we uitbundig onze opendagen met collecteactiviteiten voor het goede doel ‘loop naar de pomp’ voor schoon water in Ghana. Het is dan leuk om te zien hoe creatief medewerkers met onze kinderen aan de slag gaan. Uiteindelijk hebben we met de verkoop van de kunstwerkjes € 1000 opgehaald; genoeg om een deel van een dorp van schoon water te voorzien.
Tja, en dan is er natuurlijk nog de “dag van de leidster”. Ieder jaar probeer ik dan weer wat origineels te bedenken om onze leidsters in het zonnetje te zetten. Dit jaar hebben we gekozen voor een originele zonnig-gele opvouwbare paraplu met logo van onze organisatie. Zo laten we onze leidsters niet in de regen staan en maken zij meteen reclame voor ons.
De reacties van de leidsters waren heel positief; sommigen gebruikten hem al meteen om samen met de kinderen onder te kruipen. Dat zag er heel gezellig uit. Als klap uit de vuurpijl heb ik alle hoog scorende locaties vanuit de klanttevredenheidmeting een dinerbon mogen uitreiken. Ik lijk Sinterklaas wel!

 

Marike Vroom werkt al 27 jaar voor de kinderopvangbladen. Begonnen als redacteur voor het blad Kinderopvang, daarna jarenlang als hoofdredacteur van dat blad en ook van Management Kinderopvang, Kinderopvangtotaal.nl én Zosja.nl. Sinds 2023 heeft Sophie van Hogendorp het hoofdredacteurschap overgenomen. Marike blijft betrokken als eindredacteur van Management Kinderopvang. De sector heeft voor eeuwig haar hart gewonnen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.