Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Save the date: Maatschappelijk Vastgoeddag op 9 december

IKC's en schoolbesturen waarbij er zaken spelen rondom onderwijshuisvesting: op 9 december 2021 is de jaarlijkse Maatschappelijk Vastgoeddag. Dit is de dag waarop het Bouwstenen-netwerk haar kennis deelt en nieuwe plannen presenteert voor de aanpak van het maatschappelijk vastgoed in Nederland. Mis het niet!  

De eerste spreker is bekend: Diederik Samsom. In 2018 sprak hij op het Bouwstenen congres over de grote verbouwing van Nederland. Nu, 3 jaar later, is hij verantwoordelijk voor de uitrol van het klimaatakkoord in Europa en opnieuw bij ons te gast. We gaan met hem in gesprek over wat we nodig hebben om zoals hij destijds zei: tot 2050 zo’n 50 gebouwen per dag aan te kunnen pakken.

Centraal thema is ‘Verbouwend Nederland’. Naast een plenair programma zal er ook weer keuze zijn uit een groot aantal sessies. Houd website en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie.

Nu met korting deelnemen! 

Meld je aan en denk of praat ook mee over de toekomst van maatschappelijk vastgoed! Nadere informatie over het programma volgt, maar je kan je nu al aanmelden en gebruik maken van de vroegboekkorting.

Bouwstenen voor Sociaal is een sectorverbindend platform van en voor bestuurders, managers en professionals in maatschappelijk vastgoed, zoals gebouwen voor onderwijs en opvang. Bouwstenen wordt gesteund door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, PO-raad, VO-Raad en Sociaal Werk Nederland.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.