Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Robert M. langer in voorarrest

Robert M. langer in voorarrest

De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam heeft besloten dat de 27-jarige Robert M negentig dagen langer vast blijft zitten. Ondertussen heeft de verdachte van de zedenzaak meerdere keren geprobeerd om zelfmoord te plegen. Zijn 37-jarige echtgenoot zit ook vast onder andere op verdenking van aanranding van een jongen van 11 jaar in 2002.

Verklaring van oud directeur Drent
Volgens de Telegraaf komt de in opspraak geraakte oud-directeur van Kinderopvangorganisatie het Hofnarretje deze week met een verklaring. Hij zou al in de jaren ’90 bij een andere kinderopvangorganisatie zijn ontslagen naar aanleiding van beschuldigingen van kindermisbruik.

Van der Laan bezoekt locaties
Het Hofnarretje is donderdag en vrijdag gesloten om medewerkers de gelegenheid te geven met elkaar te praten en de boel weer op de rit te krijgen. Burgemeester Eberhard van der Laan van Amsterdam bracht maandag een bezoek aan het Hofnarretje en heeft dinsdagochtend een bezoek gebracht aan Jenno’s Knuffelparadijs waar Robert M. ook heeft gewerkt. Van der Laan sprak zijn vertrouwen uit in de leiding van het kinderdagverblijf en wil meednken over mogelijkheden om de crèche open te houden en te steunen.

Foto: ANP Photo

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.