Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Regiobijeenkomsten ondersteuning IKK

Om de kinderopvangorganisaties te ondersteunen bij de invoering van de Wet IKK binnen de organisatie organiseert het Waarborgfonds Kinderopvang dit voorjaar meerdere regiobijeenkomsten.
iStock

Wat betekent de Wet IKK voor de inrichting van de organisatie, de groepen en de huisvesting? Hoe pas je de aangepaste beroepskracht-kindratio zo toe, dat dit goed binnen de bedrijfsvoering past? Wat zijn de gevolgen voor de begroting en hoe passen kinderopvangorganisaties de uurprijs daarop aan?

Deze en andere vragen komen aan de orde tijdens de gratis regiobijeenkomsten van het Waarborgfonds Kinderopvang. De bijeenkomsten vinden plaats op de volgende data:

  • 9 mei   –  Utrecht
  • 14 mei – Eindhoven
  • 21 mei – Amsterdam
  • 22 mei – Den Haag
  • 28 mei – Zwolle
  • 4 juni  – Heerlen

Tijdens deze bijeenkomsten wordt op een interactieve manier aan de slag gegaan met actuele onderwerpen uit de kinderopvang. Er is ook ruimte voor het uitwisselen van ervaringen.

Meer informatie

De bijeenkomsten zijn afgestemd met de Brancheorganisatie Kinderopvang en de Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang in het kader van het ondersteuningsprogramma IKK, dat in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in 2019 en 2020 wordt uitgevoerd.

Voor meer informatie: tel. 085-1305683 of klik hier om contact op te nemen.

Lees ook: GGD GHOR Nederland organiseert in maart zeven bijeenkomsten over de Wet IKK en dan specifiek over het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen die dit jaar en 2023 ingaan. Lees meer

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.