Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Personeel het Hofnarretje bedreigd

Personeel van het Hofnarretje wordt volgens de Telegraaf bedreigd en uitgescholden. Er zouden regelmatig haattelefoontjes binnenkomen op het kinderdagverblijf en er zouden mensen voor de ramen van het kinderdagverblijf schreeuwen. Hoofdverdachte van het kindermisbuik Robert M. en medeverdachte Edwin R. werkten eerder op het betreffende kinderdagverblijf.

‘Robert was eigenwijs en niet collegiaal’
Bij Kinderdagverblijf de Toverlantaarn waar Robert M. al in z’n proeftijd werd ontslagen, bestempelen zijn oud-collega’s Robert als eigenwijs en niet collegiaal. Dit blijkt uit een brief aan de ouders van kinderen in het dagverblijf die woensdag naar buiten is gekomen. ‘Hij is niet ontslagen omdat wij signalen kregen dat er iets niet in orde zou zijn in de relatie tussen hem en de kinderen’, zo staat in de brief. ”Tot op heden is er geen aanleiding om te denken dat er in deze periode iets is gebeurd op de Toverlantaarn, wij hopen met u dat dat zo zal blijven’, aldus het schrijven.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.