Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oproep: lever jaarcijfers in een ontvang benchmarkrapport

Sinds 2005 brengt het Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang het Sectorrapport uit. Dit is een onafhankelijke analyse van de financiële ontwikkeling van de sector Kinderopvang. Kinderopvangorganisaties die hun jaarcijfers insturen ontvangen een benchmarkrapport.
euro, geld, boekhouding, ouders, laptop
© Wayhome Studio / stock.adobe.com

Als je de jaarcijfers over 2020 aanlevert, worden deze gegevens automatisch en anoniem verwerkt ten behoeve van het sectorrapport. Het Waarborgfonds vergelijkt je gegevens met een geanonimiseerde groep kinderopvangorganisaties die bij jouw organisatieprofiel past. Deze vergelijking verwerken zij in het rapport wat je krijgt toegestuurd.

Alle cijfers zijn goed

Elke vorm van jaarcijfers telt hierbij. Van een officieel jaarverslag tot een uitdraai van de balans en winst- en verliesrekening.

Uit het sectorrapport van 2019 bleek dat de financiële situatie van de opvangorganisaties was verslechterd. Dit terwijl er qua bezetting nog sprake was van een positieve ontwikkeling.

Het aanleveren van de jaarcijfers 2020 kan hier

 

 

 

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.