Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Ontslagen Estro-medewerkers starten eigen opvang

Toen kinderopvangorganisatie Estro afgelopen zomer failliet ging, werden bijna 50 locaties niet overgenomen door Smallsteps. Dat gold ook voor de locatie van Maaike Meijer en Miriam Savenije in Hengelo. Na hun ontslag hebben de twee hard gewerkt aan een doorstart. Dat is gelukt. Op 25 openden ze kinderdagverblijf De Droomboom.
<p>Maaike Meijer en Miriam Savenije werkten 17 en 18 jaar op de Catalpa-locatie die na het faillissement van Estro de deuren moest sluiten. Opeens stonden ze op straat.</p>
Maaike Meijer en Miriam Savenije werkten 17 en 18 jaar op de Catalpa-locatie die na het faillissement van Estro de deuren moest sluiten. Opeens stonden ze op straat.

Meijer

Registreren

2 REACTIES

  1. Goed bezig dames, zo hebben wij er in Erp ook voor gezorgd dat Bambino weer een zelfstandige locatie werd. Net voor het failisement hebben we de locatie overgenomen van Estro. Mijn zusje werkte daar op dat moment al 15 jaar. Een organisatie die al zolang bestaat in Erp kun je niet zomaar failliet laten gaan, daar moet je alles uithalen wat erin zit. Mooi om het voltallige team en de locatie weer op te zien bloeien. Kleine locaties met korte lijnen hebben de toekomst, daar geloof ik heilig in. En dat is ook wat we van de ouders horen. Heel veel succes!

     

  2. Lees alle reacties

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.