Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Onmisbare informatie

Het Landelijk Platform Peuterspeelzaalwerk biedt alle informatie over alle aspecten van het peuterspeelzaalwerk. Klik hier om naar de site te gaan.

BOinK Ook belangenvereniging BOinK biedt ondersteuning aan peuterspeelzalen op landelijk niveau. Hier zie je wat BOinK doet. BOinK heeft ook meer informatie over mabitieniveaus van peuterspeelzalen. Klik hier.

Risico-inventarisatie In een modelordening van de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) wordt peuterspeelzalen geadviseerd om een risico-inventarisatie voor veiligheid en gezondheid te maken. Om peuterspeelzalen hierbij te helpen, ontwikkelde Consument en Veiligheid de methode Veiligheidsmanagement en het Landelijk Centrum Hygiëne en Veiligheid (LCHV) maakte de Risico-inventarisatie Gezondheid.

Het Nederlands Jeugdinstituut biedt informatie over projecten op gebied van pedagogische kwaliteit op peuterspeelzalen. Klik hier.

De Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) geeft informatie over beleid, regels en andere zaken rondom peuterspeelzalen. Klik hier.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.