Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw financieringsarrangement voor verduurzaming

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang biedt samen met Collin Crowndfund al langer een  financieringsarrangement voor het financieren van ondernemers in de kinderopvang. Maar speciaal voor het investeren in verduurzaming van je (IKC-)gebouw is iets nieuws ontwikkeld: het duurzaamheidsarrangement.  

Denk hierbij aan het isoleren van het pand, de aanschaf van zonnepanelen en/of een warmtepomp, het (ver)bouwen van een duurzame locatie of het aanleggen van een groene buitenruimte.

Crowdfund coach

In combinatie met een duurzaamheidsborgstelling biedt het arrangement onder meer een flexibelere looptijd, eventuele non-publieke funding en lagere tarieven dan gebruikelijk. Een ervaren Crowdfund Coach met kennis van de kinderopvang helpt bij het aanvraag- en publicatieproces. Voor investeringen in duurzaamheid zijn er twee leningsvormen. Meer informatie hierover vind je hier.

Het Waarborgfonds Kinderopvang ondersteunt organisaties die investeren in de opvang en ontwikkeling van kinderen. Het fonds is een onafhankelijke schakel tussen de kinderopvang, onderwijs, peuterspeelzaalwerk, gastouders, gemeenten en financiers. 

[Bron: Waarborgfonds Kinderopvang]

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.