Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Nieuw: de Waardevol Werk Award

Nieuw: de Waardevol Werk Award

Vakbond de Abvakabo FNV heeft de Waardevol Werk Award in het leven geroepen. Deze award wordt uitgereikt aan iemand die een bijzonder verschil maakt in zijn of haar werk in de publieke sector (kinderopvang, zorg, de gemeente of de rijksoverheid.

Opgeven tot 25 april
Ken je iemand die in aanmerking komt voor deze award? Voor 25 april kun je je favoriete werknemen, team of afdeling opgeven bij de Abvakabo. De Waardevol Werk Award wordt uitgereikt aan een persoon, (project)team of afdeling die zich het afgelopen jaar in hun werk bijzonder hebben ingezet voor de publieke zaak. Die iets speciaals hebben betekend voor een ander, een groep mensen of de maatschappij als geheel.

Zes kanshebbers
Met deze prijs wil Abvakabo FNV aandacht vragen voor de waarde van het werk dat in de publieke sector dagelijks wordt verzet. Voor iedereen persoonlijk, maar ook voor de samenleving. Op 1 mei worden de 6 kanshebbers bekend gemaakt. Abvakabo FNV-voorzitter Edith Snoey en Martin van Rijn, CEO van PGGM, maken deel uit van de jury onder voorzitterschap van SER-voorzitter Alexander Rinnooy Kan, die de uiteindelijke winnaar zal selecteren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.