Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Manager Kindcentra (32 uur per week en MT lid)

Vlietkinderen
Voor Vlietkinderen, een professionele, middelgrote kinderopvangorganisatie in de Randstad, zijn wij per direct op zoek naar een Manager Kindcentra (32 uur per week en MT lid). Vlietkinderen is op weg naar de toekomst, ontwikkelt voor de wereld van morgen. Waar talenten zich kunnen ontwikkelen en waar jij als manager Kindcentra een bijdrage aan kunt leveren.

Zegt de term ‘clustermanager’ jou iets? Wij hebben er namelijk 10 die een ‘stevige’ leidinggevende zoeken! Een manager met flair en humor die hen zodanig leiding geeft, dat zij zich ondersteund voelen in het realiseren van de doelen van de organisatie. Een manager die de verbinding zoekt, ondernemend en resultaatgericht is. Die een stevige eigen visie heeft en wendbaar is, een authentiek leider die draagvlak creëert.  

Profiel van de functie

De manager Kindcentra is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van het organisatorisch en inhoudelijk beleid, geeft leiding aan de clustermanagers* en is integraal verantwoordelijk voor het resultaat van de locaties. Daarbij is hij/zij verantwoordelijk voor het voorbereiden, mede-ontwikkelen, coördineren en implementeren van het strategisch, organisatorisch en inhoudelijk beleid en het aansturen en realiseren van projecten. De manager Kindcentra werkt intensief samen met onze partners in de regio.

*Een clustermanager is verantwoordelijk voor meerdere opvangvormen/locaties.

Functie-eisen

  • Academisch werk- en denkniveau. Een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO+ niveau.
  • Actieve kennis van organisatieontwikkeling, managementtechnieken (zoals veranderingsmanagement en projectmanagement), HRM, kwaliteit en kennismanagement van kinderopvang en onderwijs.
  • Ruime leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie.

Plaats in de organisatie

De manager Kindcentra legt verantwoording af aan de directeur-bestuurder en geeft hiërarchisch leiding aan de clustermanagers. De manager Kindcentra is lid van het managementteam.

Resultaatgebieden

• Levert een bijdrage aan de totstandkoming van de strategische visie en het strategisch meerjarenbeleid en vertaalt deze naar beleidsdoelstellingen en doelstellingen van de locaties.
• Doet gevraagd en ongevraagd voorstellen aan de directeur-bestuurder op het gebied van het te voeren organisatiebeleid in het algemeen en het te voeren beleid op inhoudelijk gebied en het ontwikkelen van diensten in het bijzonder.
• Initieert en geeft leiding aan veranderprocessen in de lijn, gefaciliteerd door betrokken stafafdelingen.

Wij bieden

Een positie in een nieuw samengesteld MT, in een sector in beweging, waarin je bijdraagt aan verdere organisatieontwikkeling in een team van professionals met passie voor hun vak. Dit is een functie voor 32 uur per week. Inschaling en arbeidsvoorwaarden conform de CAO kinderopvang schaal 13.

Vlietkinderen

Vlietkinderen biedt op 25 locaties met circa 350 medewerkers vrijwel alle vormen van kinderopvang aan ouders met kinderen van 0 tot 13 jaar, in de regio Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen).

We stellen ouders in staat om opvoeding, studie, werk en vrije tijd te combineren, door hen de zekerheid te bieden van een veilige, uitdagende, ontwikkelomgeving voor hun kind. Wij willen meerwaarde bieden in de opvoeding en tijdens het opgroeien van kinderen; we rusten hen toe voor de wereld van morgen. We bewandelen ongebaande paden en talenten krijgen de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Dit doen we door intensieve samenwerking met ouders en partners in het sociaal domein. We bundelen de krachten binnen en buiten onze organisatie. We zijn een betrouwbare, maatschappelijke onderneming.
Klanten en medewerkers kiezen voor Vlietkinderen.

Onze medewerkers hebben de blik naar buiten en zijn gericht op uitdaging en sociale netwerken. Anderzijds zoeken ze de stabiliteit en ‘huiselijkheid’ van een aantrekkelijke werkgever. De continue ontwikkeling van medewerkers heeft onze volle aandacht, dit past bij de lerende organisatie die we graag willen zijn. Onze marktpositie als stabiele kinderopvangaanbieder én werkgever willen we verstevigen door de kennis van de klant/medewerker te vergroten door onze medewerkers bewust te laten zijn van hun professionele rol in het klantproces.

Interesse?

Stuur jouw motivatiebrief met CV zo spoedig mogelijk en in ieder geval voor 6 januari 2019 ter attentie van Margit de Lange, Van Hek & Lelieveld HR Kinderopvang (o.v.v. VLMC03) via het emailadres: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Sollicitaties worden bij binnenkomst direct in behandeling genomen.

Indien je vragen hebt over de vacature dan kun je contact opnemen met Margit de Lange per email: sollicitatie@vanheklelieveld.nl. Zij zal op een passend moment contact met je zoeken. Voor meer informatie over deze vacature kijk ook op: www.vlietkinderen.nl/werkenbij/vacaturemanagerKindcentra

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.