Wie, wat, waar?

De convenantpartijen waren het er unaniem over eens dat alleen de zogenaamd harde maatregelen zoals verandering van de beroepskracht-kindratio lang niet toereikend zijn om het beoogde doel te bereiken.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De convenantpartijen waren het er unaniem over eens dat alleen de zogenaamd harde maatregelen zoals verandering van de beroepskracht-kindratio lang niet toereikend zijn om het beoogde doel te bereiken. Het is minstens zo belangrijk om bij de pedagogisch medewerkers de kennis over de ontwikkeling van de baby’s te vergroten. Dat in deze snel veranderende wereld permanente educatie niet langer alleen maar een mooie gedachte is maar standaard moet worden, is ook geen discussiepunt meer. De meerwaarde van de meewerkend pedagogische coach, overigens voor veel organisaties geen nieuw fenomeen, wordt breed onderschreven. Convenantpartijen schreven dit op hoofdlijnen op, want we moesten

0
40

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.