Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Werken aan je relatie met álle kinderen

Als je relatie met de kinderen op de bso goed is, speel je als pedagogisch professional een belangrijke rol in hun leven. Hoe zorg je voor zo'n goede band, ook met de kinderen die je wat lastiger vindt? Hoe word je vertrouwenspersoon? En is er daarbij een verschil tussen mannen en vrouwen in de opvang? Een gesprek met orthopedagoog en pm'er Jacqueline Butti en hoogleraar kinderopvang Ruben Fukkink.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.