Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Wensen van ouders versus pedagogische opdracht – Is de klant koning?

Moet je altijd doen wat ouders vragen? Ouders zijn dan wel onze klanten, maar het kindercentrum heeft ook een pedagogische opdracht. Om die goed uit te voeren, heb je de ouders nodig. Niet alleen als klant, maar ook als samenwerkingspartner in de opvoeding. Wat doe je nu als ouders iets vragen dat in strijd is met de pedagogische opdracht? Wat houdt die opdracht precies in en hoe maak je die duidelijk aan ouders?
Adobestock

De

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.